Wil jij aan de basis staan van de meest hoogwaardige meettechnologie in de wereld?
Kun jij geconcentreerd, rustig en accuraat werken?
Ben jij op zoek naar een leuke, technische functie (16-38uur) in een klein en persoonlijk bedrijf?

 

Arenal Process Control Solutions B.V., gevestigd op het Boezemterrein in Pijnacker, ontwikkelt en produceert technisch hoogstaande en unieke meetapparatuur die wereldwijd wordt toegepast in de procesindustrie. Ons belangrijkste product is een unieke dichtheidsmeter voor het meten van zand-water mengsels in de bagger-, mijnbouw-, tunnelbouw- en drilling industrie.

 

De functie

Door een sterke groei zijn we op zoek naar een medewerker op de productieafdeling van de sensoren. Omdat we een hightech product van klein formaat vervaardigen, vereist dit van jou dat je een fijne motoriek hebt en precisie werk kan leveren. Een efficiënte werkplek zorgt ervoor dat je je maximaal kan concentreren.

 

Daarnaast werk je samen met collega’s die de producten verder afwerken en testen. Vervolgens worden de sensoren en bijbehorende systemen geleverd aan de grootste bedrijven ter wereld.

 

Wat ga je doen?

De hoofdwerkzaamheden bestaan uit de productie van ultrasone sensoren.

 

Je soldeert, prepareert epoxyharsen en bouwt de sensoren op van het eerste begin tot volwaardig eindproduct. Hierbij meet je iedere stap van het proces, zodat het product aan alle eisen voldoet. Het is accuraat werken waarbij je volgens standaard protocollen werkt.

 

Wat bieden wij?

  • Een baan in een prettige werkomgeving binnen een klein en persoonlijk bedrijf.
  • Een functie voor 16-38 uur.
  • Een marktconform salaris, verzekering en pensioen volgens cao Metaal en Techniek.

 

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie of vragen mail je naar , t.a.v. de heer M. de Vries.

Top