Arenal Process Control Solutions BV in Pijnacker ontwikkelt en produceert geavanceerde instrumenten voor het meten van waterkwaliteit, slurries en chemische procesvloeistoffen. De producten worden wereldwijd verkocht via distributeurs in de mijnbouwsector, olie & gas- en chemische industrie.

 

In verband met onze sterke groei zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

 

Technisch inkoper (32-38 uur per week)

 

Als technisch inkoper heb je een belangrijke rol in het inkoopproces, de werkvoorbereiding en het materiaalbeheer. Jouw prioriteit is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor de uitvoerende collega’s, zodat de productie- en ontwikkelingsprocessen soepel verlopen. Daarbij ben jij tevens de schakel tussen de collega’s, waarbij je een goed overzicht houdt van de lopende processen en projecten. Een ding is zeker, geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk en uitdagend.

 

Wat ga je doen?

Als inkoper verzorg je alle inkoopactiviteiten. Je coördineert zelfstandig de administratieve kant van het inkoopproces. Je plaatst en controleert bestellingen op levertijd, kwaliteit en ontvangst van goederen. Daarnaast vraag je offertes aan en beoordeelt deze. Je zorgt ervoor dat er altijd een optimale voorraad aanwezig is. Je bent verantwoordelijk voor het updaten en onderhouden van de klantcontacten m.b.t. levertijden en technische specificaties van de opdrachten. In drukke periodes verwachten we dat je meehelpt bij service en productie.
Verder denk en help je mee met het opstellen en onderhouden van procedures, het verbeteren van processen, het monitoren van ons kwaliteitssysteem ISO 9001 en de uitvoering van interne audits.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde technische opleiding die gaat werken binnen een gemotiveerd team, waarin Nederlands en Engels de voertaal zijn. De functie-eisen:

  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en kan in teamverband werken
  • Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent betrouwbaar en daadkrachtig
  • Je hebt een afgeronde technische MBO+ opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie

 

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende baan binnen een enthousiast team
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform Cao Metaal en Techniek

 

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan door vóór 20 maart een motivatiebrief met CV te sturen naar  t.a.v. Mw. M. Tas. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Kijk dan op onze website www.arenal-pcs.com of neem contact met ons op via 015 – 301 00 71.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Top